Skip to content

Corona maatregelen

 

Corona maatregelen

We zijn er nog niet vanaf jammer genoeg. 

De regels van RIVM staan nog hieronder maar daar staat niet in van mondkapjes. 
Als je binnenkomt tot je op het bankje ga zitten in de studio graag een mondkapje op. 

Ik kan zelf met fotograferen geen mondkapje op. Vind je het zelf veiliger om hem op te houden in de studio mag dat altijd. 


Bij studiofotografie is het vooraf ontsmetten van de handen verplicht. De fotostudio wordt voor elke shoot grondig gereinigd. We geven elkaar geen hand bij binnenkomst en bij vertrek.

In verband met de grootte van de fotostudio zijn familie shoots alleen op locatie mogelijk. Er kunnen geen andere personen dan jouw gezin / huishouden bij de shoot aanwezig zijn

Bij de shoots houden we rekening met alle richtlijnen van de RIVM. Een belangrijk onderdeel is om de dag voor de afspraak nog even contact met elkaar te hebben om, aan de hand van een paar vragen, een gezondheidscheck te doen.

Heeft iemand binnen jouw gezin of ik klachten zoals hoesten, koorts, neusverkoudheid? Dan verzetten we de shoot totdat iedereen 24 uur klachtenvrij is.
Merk ik dat er iets is met mijn gezondheid of mijn omgeving dan neem ik contact op en stellen we de shoot uit.

Shoots buiten kunnen altijd doorgaan.

De fotoshoots in de studio ook alleen dan niet meer dan 2 personen tegelijk. De studio is daarvoor te klein voor en zeker met kleine kinderen.
Een voorbeeld.. een smashcake kan gewoon doorgaan met 1 ouder erbij.

Jassen en andere accessoires blijven in de auto achter.

Betaling het liefst via een tikkie of overschrijving. Mocht het niet anders kunnen dan kan het ook contant op de door mij aangewezen plek.

Ik hoop dat jullie in goede gezondheid zijn en blijven, stay safe, stay strong

Groetjes Roos